Ja ha completat el 0% d'aquesta enquesta
Avís: l'execució de JavaScript està desactivada en el navegador. És possible que no puguis respondre totes les preguntes de l'enquesta. Verifica els paràmetres del vostre navegador.

Conductes per disminuir el malestar emocional durant la pandèmia i el confinament per COVID-19

La preocupació sobre la pandèmia del coronavirus, el confinament a casa i la incertesa sobre el futur poden tenir repercussions emocionals en tots nosaltres.

Des de l'IDIBAPS estem realitzant una enquesta per identificar conductes senzilles, com intentar seguir una rutina o no mirar molt sovint les últimes notícies, que podrien disminuir el nostre malestar emocional durant el confinament en la mesura del possible.

Es tracta d'una enquesta anònima i curta. Pot deixar totes les preguntes que vulgui sense resposta.

Moltes gràcies per avançat per la seva col·laboració.

Hi ha 17 preguntes en aquesta enquesta.
Aquesta enquesta és anònima.

El registre de les teves respostes no contindrà cap dada que t’identifiqui, excepte en el cas que una pregunta de l'enquesta ho demani explícitament.

Si has fet servir una clau per accedir a l'enquesta, assegura't que aquesta clau no formi part de cap de les teves respostes. La clau es gestiona en una base de dades separada de l'enquesta i només s’utilitza per indicar si l’has completat o no. No hi ha cap manera d'identificar les teves respostes a partir d'aquesta clau.