Ja ha completat el 0% d'aquesta enquesta
Avís: l'execució de JavaScript està desactivada en el navegador. És possible que no puguis respondre totes les preguntes de l'enquesta. Verifica els paràmetres del vostre navegador.

Early Life COVID19

Si has tingut o tens COVID19 pots ajudar a l’HOSPITAL CLÍNIC a crear una calculadora per a identificar i tractar precoçment a les persones amb risc de tenir complicacions greus.

La majoria de persones tenen formes molt lleus de COVID19, però en una proporció petita es donen complicacions més greus, i no sabem ben bé el per què. Sabem que haver nascut prematur o amb baix pes predisposa a patir malalties pulmonars en vida adulta, i creiem que aquest és un factor molt important. En aquest projecte volem crear una "Calculadora de Risc COVID19" que integrarà informació actual i també del naixement i la infància, això farà possible calcular el risc de gravetat de cada pacient. Si el projecte té èxit, podrem identificar el grup de pacients que tenen risc amb el COVID19, per a poder començar de forma precoç mesures que podrien disminuir molt el seu risc.

Pots participar si has tingut o tens COVID19 (hagis fet o no el test de confirmació). La participació solament implica contestar un qüestionari breu (duració estimada 2 minuts). La participació és totalment anònima.

Moltes gràcies!

Hi ha 32 preguntes en aquesta enquesta.