Ja ha completat el 0% d'aquesta enquesta
Avís: l'execució de JavaScript està desactivada en el navegador. És possible que no puguis respondre totes les preguntes de l'enquesta. Verifica els paràmetres del vostre navegador.

Enquesta d'empoderament en les gestants desprès de poder escollir quins resultats volen conèixer i resultat de l'assessorament genètic

Gràcies per participar en aquest estudi. Com se li va comentar, ens posem en contacte amb vostè per demanar-li que contesti aquesta segona enquesta en referència al test prenatal no invasiu de ADN fetal circulant en sang materna, que se li va realitzar durant el primer trimestre de la seva gestació. Amb aquest segon qüestionari la nostra intenció es avaluar si està satisfeta amb el test i l'assessorament genètic rebut. 
Hi ha 8 preguntes en aquesta enquesta.
Aquesta enquesta és anònima.

El registre de les teves respostes no contindrà cap dada que t’identifiqui, excepte en el cas que una pregunta de l'enquesta ho demani explícitament.

Si has fet servir una clau per accedir a l'enquesta, assegura't que aquesta clau no formi part de cap de les teves respostes. La clau es gestiona en una base de dades separada de l'enquesta i només s’utilitza per indicar si l’has completat o no. No hi ha cap manera d'identificar les teves respostes a partir d'aquesta clau.